18 april 2017

Activiteiten

Paaseieren zoeken voor de kleintjes.

Met Pasen moet je paaseieren zoeken, daar helpt geen moedertje lief aan. Daarom was er ook dit jaar weer een grote opkomst bij de haven van (klein)kin-deren van onze leden die op zoek gingen naar de verborgen lekkernijen. Na het startsein van Theo (Slingerland) als opperpaashaas gingen de kleintjes weer het terrein af om zich van hun taak te kweten. En overal vonden die kleine handjes weer de door de paashaas creatief verstopte eieren. 

Het was geen prachtig paasweer, dus waren er veiligheidshalve ook eieren te vinden in de droge omgeving van het clubhuis. Maar het bleef droog buiten en in no time werden ook de 3 “gouden” paaseieren gevonden die de kleintjes konden inwisselen voor een cadeautje.

Binnen was er koffie en thee voor kleumende (groot)ouders. 

Kortom een prima paasdag aan de haven. 

Wim Verschure

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar