9 april 2017

Knippen en scheren

Zaterdag 8 april.

De eerste havenwerkdag van seizoen 2017. Dit jaar maar één werkdag in het voorjaar en twee in het najaar, want dan moeten alle hands aan dek en alle zeilen bij om samen de sloop van de loods voor te bereiden.  Nu eerst alles klaarmaken voor het seizoen dus. Een gezellig clubje, een gezellig weertje, wat wil je nog meer? De haven is weer geknipt en geschoren: De steigers en het terras zijn afgespoten en alle sanitaire voorzieningen gepoetst. Ook de flora ging onder het mes: onkruid gemaaid en gewied; het gras gemaaid; het snoeihout in de versnipperaar en de laatste restjes populier zijn in stukken gezaagd. 

We genoten van een prima verzorgde lunch en na afloop in de lentezon van de eerste pilsjes op het terras. De zomer kan beginnen! Volgende week zaterdag, 15 april om 15.30 uur, zullen we met z'n allen het seizoen inluiden op de openingsborrel! 

Tot dan!

Jurjen van Andel

ZK55

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar