13 juli 2016

Nieuwsbrief

Van het bestuur

Beste ZVérs,

Waar is toch het mooie weer om te kunnen genieten op het water? Een aantal leden hebben er al een vaarvakantie opzitten. Soms met geluk tussen de depressies door en sommigen compleet verregend en verwaaid. Houd goede moed J!  Het mooiste gedeelte van de zomer komt en ook het najaar biedt nog alle kansen.

Welke ontwikkelingen en gebeurtenissen hebben er de afgelopen periode in de vereniging plaatsgevonden? 

Trailerplaatsen 

De trailerplaatsen zijn na de afspraak van het afgelopen jaar opgeknapt met medewerking van vele zv-trailerleden. In combinatie met de kap van een aantal bomen is het beeld van de haven sterk verbeterd.

 

Sanitair gebouw 

Met de plannen om het clubgebouw te vervangen leek het er even op dat we het sanitair gebouw aan zijn lot zouden overlaten. Gelukkig hebben een aantal leden op tijd beslist de verfkwast ter hand te nemen en zelfs de boiler is weer op rechte benen gezet.

Gastvrijheid

Anderhalf uur brainstormen met een aantal leden, een biertje drinken heeft er toe geleid dat er voor de leden en aanhang leuke activiteiten worden georganiseerd. De wijnproefavond was uitermate geslaagd en er zit nog meer in het vat. Gastvrijheid is uitgebreid van met Ria van Rooijen en Wim Vleeskens. Neem gerust contact met hen op als je een idee hebt voor een activiteit of een activiteit wilt organiseren.

 

Het clubgebouw 

De werkgroep heeft na de presentatie in de ALV van 14 maart over een alternatief voor het clubhuis een aantal punten verder uitgezocht, onder andere de fundering van het gebouw vanwege de mogelijk hoge kosten hiervan. Voor het krijgen van dit inzicht is het nodig om een expertise onderzoek te doen. We willen de kosten hiervan in de hand houden en proberen dit onderzoek te combineren met de potentiele aannemer en de aanbesteding. En uiteraard doen we dat niet zonder draagvlak bij de leden.

Een ander punt dat aandacht vereist is de financiering. We kunnen de plannen krap uitvoeren. Als bestuur hebben we als voorwaarde gesteld dat we minimaal een bedrag van 25.000 euro in kas willen houden voor de exploitatie van de haven. Gedurende maximaal 3 jaar lopen we het risico dat we onder dat bedrag uitkomen. Ook hiervoor is een voorstel voor een oplossing ontwikkeld dat we aan de leden willen voorleggen.

Op  8 september a.s. organiseren we een informatieavond voor alle leden. Noteer deze datum alvast in je agenda.  De informatie avond is bedoeld  om alle vragen van leden te beantwoorden en reacties te krijgen op de plannen. In de ALV van oktober a.s.  kunnen we stemmen over de vervanging van het clubhuis.

Tot zover een korte update vanuit het bestuur. Voor nu een hele goede vakantieperiode toegewenst, rust lekker uit en graag tot ziens

 

Namens het bestuur 

Wim Steijven

 

John

Reactie plaatsen

biuquote
Loading

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar