8 februari 2016

Mededelingen

Vacature secretaris

Vacature secretaris  voor de leukste en kleinste watersportvereniging in Nieuwegein

Beste ZV-ers,

Met ingang van april 2016 ontstaat in ons kleine en fijne bestuur van de vereniging plaats voor een nieuw bestuurslid. Henk Jan Pluim stopt na afloop van zijn zittingsperiode en geeft het stokje graag door aan een ander lid. Volgens het huishoudelijke reglement treedt een bestuurslid af na 3 jaar om zodoende inspraak en verversing van het bestuur te houden. 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris voor een periode van 3 jaar en het bestuur nodigt leden uit om belangstelling voor deze functie kenbaar te maken.

Het uitvoeren van het secretariaat van de vereniging houdt in dat je zorgdraagt voor de verslaglegging van de bestuursvergaderingen, je verzorgt de agenda, archiveert alle relevante stukken en voert samen met je medebestuursleden de correspondentie met leden en externe instanties. Omdat we een kleine vereniging zijn is de klus als secretaris heel overzichtelijk en legt geen onredelijk hoog beslag op je vrije tijd. We vergaderen 1x per maand efficiënt en in een goede sfeer over de noodzakelijke punten van de vereniging en sluiten elke vergadering af met een goed glas, soms gelardeerd met een praatje pot.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, neem gerust contact met me op of met een van de andere bestuursleden.

Namens het bestuur,

Hartelijke groet,

Wim Steijven

0651209333

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar