10 juli 2015

Activiteiten | Mededelingen

Uitnodiging vaartocht (4), 5 en 6 september

Op verzoek van een aantal leden gaan wij dit jaar weer een vaartocht organiseren, bestemming Gorinchem.

Naast het varen willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om Woudrichem & Gorinchem te ontdekken. Zaterdagmiddag gaan we met de veerpont Woudrichem bezoeken en op zondagochtend zullen wij een stadswandeling door Gorinchem gaan maken. Bij voldoende belangstelling zullen wij op zaterdagavond een restaurant reserveren.

Lijkt het je leuk en wil je graag mee meld je dan aan.

Dit kan tot uiterlijk 31 juli bij jangroenestein@kpnmail.nlonder vermelding van je voorkeursdag om te vertrekken (vrijdagmiddag 13.00 uur of zaterdagochtend 9.00 uur) en of je zaterdagavond mee gaat eten.

Wij hebben er zin in,

Hanneke, Janet en Thea

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar