3 juni 2015

Mededelingen

Rood bordje, groen bordje

Beste leden & aspirant leden,

Het seizoen is in volle gang, we ontvangen dagelijks gasten en we verwachten de komende vakantieperiode ook weer gebruik te zullen maken van ligplaatsen van leden die zelf met vakantie zijn.

Graag brengen we de afspraken onder de aandacht om dit goed te laten verlopen. Bij je vertrek noteer je de datum van terugkomst op het whitebord in het clubhuis. De dienstdoende havenmeester checkt dit bord en plaatst een groen bordje op jouw ligplaats. Je kunt de havenmeester ook bellen en je vertrek en datum aan hem of haar doorgeven. Zo kunnen we ook de komende vakantieperiode onze haven optimaal gebruiken voor gastschepen.

Nummering van de boxen
In de brainstormsessie werd het idee geopperd om de ligplaatsen van een codering te voorzien. Dit maakt het voor de havenmeester en gastschepen makkelijker om direct de goede ligplaats af te spreken. De bordjes hiervoor zijn inmiddels besteld en worden op korte termijn gemonteerd.

Jan Groenestein, namens het bestuur,
Havencommissaris

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar