17 maart 2015

Mededelingen

Inschrijving kantinediensten op website

Beste leden van Z.V. de Lek,

 Zoals afgesproken wordt de website met ingang van heden opengesteld om jullie kantinediensten voor dit seizoen op te geven.  Wij verzoeken jullie dringend dit voor  1 april te doen. Voor leden die voor het eerst kantinedienst draaien zal bij aanvang begeleiding aanwezig zijn. Van de inschrijving ontvangen jullie automatisch een bevestiging.  Tevens ontvangen jullie een digitale versie van het handboek gastvrijheid met  alle instructies van jullie taken. 

Je inschrijving is pas definitief als je een email bericht hebt ontvangen met daarin de bevestiging.

Mochten jullie onverhoopt door omstandigheden niet in staat zijn jullie dienst te vervullen dan worden jullie vriendelijk verzocht eerst zelf voor vervanging te zorgen of met iemand te ruilen. Het is wel zaak om altijd Gastvrijheid hiervan op de hoogte te stellen. LET OP: Dit jaar gelden Koningsdag,  Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag als weekend dagen. 

Indien er nog vragen zijn kunnen jullie terecht bij  gastvrijheid@zvdelek.nl   tel. 0637156706.

Succes en veel plezier toegewenst met jullie kantinedienst.

Het bestuur van Z.V. de Lek

 

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar