3 maart 2015

Mededelingen

ALV 16 maart 2015

Beste (asp)leden en begunstigers,

Het is bijna zover maandag 16 maart zal de 1e ALV van 2015 om 20:00 uur van start gaan. Er staan een aantal zaken op het programma, waaronder de voortgang van het project "Ruimte voor de Lek", de invulling van de diensten komend jaar, de financiele stand van zaken.

Daarnaast heeft het bestuur zich ingezet om het huishoudelijk reglement "update to date" te brengen waarbij er een aantal zaken geoptimaliseerd en geactualiseerd zijn. Het bestuur nodigt de leden dan ook uit om het document door te neme. We kunnen dit aankomende ALV aannemen. Hiervoor kunt u binnen het ledengedeelte het document "Huishoudelijk Regelement concept 1.1" downloaden en bekijken. Alle wijzigingen ten opzichte van de vorige versie staan aan het eind van het document. Op- of aanmerkingen kunt u mailen naar het bestuur. Daarnaast ter voorbereiding op de vergadering tevens een uitgewerkt financieel jaarverslag over 2014 van onze penningmeester.  

De Lekpost kan elke moment bij u op de deurmat vallen met daarin onder andere de uitgewerkte agenda voor komende ALV. We hopen u allen te mogen begroeten!

Het bestuur van ZV De Lek

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar