12 februari 2015

Mededelingen

Oproep van commissie gastvrijheid

De commissie gastvrijheid is op zoek naar leden die extra ondersteuning kunnen geven bij de diverse activiteiten. Wij waarderen het zeer dat wij altijd kunnen terugvallen op een vaste kern die bereid is tijdens activiteiten de handen uit de mouwen te steken en dat willen wij ook zo te houden.
Deze oproep gaat dus net iets verder waarbij we zowel denken aan extra ondersteuning voor de kantine alsook het meedenken en ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Dit jaar zullen we bijvoorbeeld al moeten nadenken over het 70 jarig jubileum dat wij volgend jaar gaan vieren.
Nieuwe impulsen, nieuwe ideeën maar zeker ook fysieke hulp is bijzonder welkom.

Interesse? stuur een mail aan gastvrijheid@zvdelek.nl of bel even met Theo 06 37 15 67 06.

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar