21 november 2014

Mededelingen

Ruimer vaarwater

Een ingezonden bericht:

Beste mensen,

De behoefte aan ruimer vaarwater heeft ons doen besluiten ingang van het volgende seizoen de vereniging te verlaten. Onze toekomstige haven zal waarschijnlijk Marina  Muiderzand  (Almere) zijn. Wie weet kunnen wij daar onze  al jaren sluimerende ambitie om ooit nog eens onze kusten te bevaren nog net op tijd realiseren.  Het vertrek valt ons zwaar. Na meer dan 10 jaar lidmaatschap raak je met vele mensen vergroeid. Wij zijn er dankbaar voor dat wij zo lang lief en leed van de vereniging hebben mogen delen.  Wij danken alle mensen die door hun inzet in bestuur of anderszins  ons verblijf aan de Lek tot een onvergetelijke “experience” hebben gemaakt. We denken niet alleen aan alle festiviteiten ( o.a.kontjesavond), maar ook aan gewoon een belangstellend gesprek  of spontane hulp of  advies. Wij hopen dat  het jullie  goed gaat, zowel ter land als ter zee. In elk geval hele prettige feestdagen. 

 

Jacques Scholten
Rini Crol

 

Houten, 14 november 2014

Het bestuur wenst Jacques en Rini namens alle leden heel veel succes in het realiseren van hun ambities en in de verdere toekomst. Bedankt voor het ingezonden bericht en wie weet nog eens tot ziens op de haven!

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar