21 november 2014

Nieuw bestuur verbeterde werkwijze

Eén van de doelstellingen van het nieuwe bestuur is om meer transparant naar de (asp)leden toe te werken, zodat alle leden op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de vereniging. Eén van de opmerkingen in de afgelopen algemene ledenvergadering was dan ook om meer informatie te verspreiden omtrent wat er nu wordt besproken tijdens de maandelijkse bestuursvergadering.

Om dit te faciliteren zal na afloop van de bestuursvergadering de notulen van de voorgaande vergadering binnen het ledengedeelte beschikbaar zijn. Daarnaast zal er een concept agenda worden geplaatst voor de aankomende bestuursvergadering zodat leden kunnen bekijken wat er de komende bestuursvergadering door het bestuur zal worden besproken. Op het moment  dat leden punten willen aandragen die van belang zijn om besproken te worden kunnen zij dit mailen en eventueel verduidelijken tijdens een bestuursvergadering.

De stukken van de afgelopen bestuursvergadering van 29 oktober 2014 zijn te vinden onder Documenten -> Secretaris.

De agenda van de aankomende bestuurvergadering zal in de maand december ook hier te vinden zijn.

Alvast een goed weekend!

Bestuur ZV De Lek

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar