21 augustus 2014

Mededelingen

Rheines wasser

 

Lange afstandszwemmer Andreas Fath  zal vrijdag 22 augustus zijn 23ste etappe zwemmen van Wageningen naar Nieuwegein. Zaterdag zwemt hij door naar Rotterdam om uiteindelijk in Hoek van Holland te eindigen. Hij heeft daarmee hij 1231 km afgelegd. Website: http://en.rheines-wasser.eu/

Gedurende de zwemtocht wordt er onderzoek gedaan door een team studenten naar de kwaliteit van het Rijnwater. Dagelijks worden er monsters genomen, die getest worden op: industriële chemicaliën, hormonen, antidepressiva, zoetstoffen, antibiotica pijnstiller en nog veel meer substanties. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd op het “7th Annual Hansgrohe Water Symposium”.

Andreas Fath en zijn team zullen vrijdag in de haven van ZV de Lek aankomen, volg hem hier: http://www.gps-live-tracking.com/rheines-wasser/ 

 

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar