1 juli 2014

Workshop Schilderen aan de Lek in de herhaling

Vorig jaar was de workshop, georganiseerd door Stichting KunstGein en de commissie Gastvrijheid, een doorslaand succes. Er waren bovendien mensen die graag hadden meegedaan maar niet konden. Twee redenen waarom we het kunstje nog een keer doen.
Zondag 31 augustus van 13.00 tot 15.30 uur gaan we weer buiten schilderen. Bij slecht weer schuiven we de activiteit naar zondag 7 september.

Het programma
13.00  Welkom en uitleg docent Nine Kullberg. Zij kiest als thema Kleur. Nine laat je de invloed van licht zien op de kleuren van het rivierlandschap, van water en lucht. Hoe maak je spiegelingen in het water? Wat zijn koele en warme kleuren en hoe kun je daarmee spelen op je schildersdoek? Daarna buiten schildersplekje kiezen en aan de slag.
14.30  Pauze op de werkplek: er wordt rondgegaan met frisdrank.
15.30  Gezamenlijke bespreking in het Praathuis. Na gedane noeste arbeid kun je lekker onderuit zakken en een drankje en een hapje nemen. 

Wat heb je nodig?

KunstGein zorgt voor schootezels, die zijn minder windgevoelig, en voor de andere materialen. Zelf zorg je voor: goed zitmateriaal (klapstoel, vissersstoeltje), grote fles water en GROTE pot (nieuw water pakken en kwasten uitspoelen), eventueel plantenspuit (acrylverf droogt snel).

Inschrijving tot 26 juli via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop Schilderen aan de Lek. Betaling p.p.

€ 15 na bevestiging inschrijving.

 

www.kunstgein.nl

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar