28 mei 2014

Stroomgebruik

Het zomerseizoen staat weer voor de deur en wat is er fijner dan op een mooie zomerdag varen en heerlijk verfrissende drankjes en lekkere gekoelde hapjes aan boord te hebben?

In het belang van veiligheid staat het huishoudelijk reglement niet toe dat je je boot aangesloten hebt op de stroomvoorziening als je afwezig bent. Om nu toch te voorzien in die gekoelde drankjes en hapjes verzoeken we ieder die ter voorbereiding op vertrek stroom op zijn boot wil laten, dit vóóraf te melden en dit in een bericht te mailen naar bestuur@zvdelek.nl

Zo ontstaat er een helder beeld van het gebruik van stroom bij afwezigheid. Daarbij zal in het kader van de veiligheid iedere boot die niet is aangemeld de stekker uit de stroomvoorzieningen worden gehaald. Het uitgerold laten liggen van “niet” aangesloten stroomkabels wekt verwarring. Het verzoek is deze te verwijderen mocht dit het geval zijn.

Bestuur ZV de Lek

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar