18 mei 2014

Mededelingen

Hoe te handelen ..

Gezien het feit van een aantal incidenten wil het bestuur via dit bericht alle (aspirant) leden er op wijzen dat in het geval een calamiteit of incident je als lid een persoon van het bestuur dient in te lichten. Via het ledengedeelte kun je de contactgegevens van de bestuursleden vinden. Een exemplaar hiervan is ook aanwezig in de haven. In het geval van schade aan een van de eigendommen van de haven of van een lid dient dit gemeld te worden. We zijn namelijk goed verzekerd en kunnen in het geval van schade aan eigendommen claimen daarnaast kunnen we de juiste personen informeren.

Daarnaast wijzen wij er op dat op het moment je havendienst hebt naast het gastvrije gedeelte ook een rondje door de haven dient te maken om te controleren of alle vaartuigen er deugdelijk bij liggen en goed zijn vast gemaakt. Bij bijzonderheden kun je altijd in overleg treden met een van de bestuursleden. Mocht je vragen hebben of opmerkingen dan horen wij dit graag.

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar