30 april 2014

Lijnen knopen blijkt toch een hele kunst.

Gisterenavond, 29 april, was er een kleine groep leden aanwezig bij de workshop Schiemanswerk. Tijdens deze workshop werd duidelijk hoe je een lijn moet knopen tot een mooie stevige lus te maken voor aan de stootwil of aan de kade. De één kwam met eigen lijnen om deze direct na de workshop in praktijk te kunnen brengen op de eigen boot en de ander leefde zich uit op een oefenlijn.

Onder het genot van een kop koffie of thee heeft Jolanda ons stap voor stap uitgelegd hoe je de lijn hoort te knopen. Na deze uitleg werd er door iedereen enthousiast gestart want het zag er zo simpel uit. Maar schijn bedriegt, geduld en priegelwerk is de basis om het knopen tot een goed einde te brengen!
Al met al een gezellige leerzame avond. 

 

 

Reactie plaatsen

biuquote
Loading

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar