11 november 2013

Activiteiten | Mededelingen

ZV de Lek bij Kaarslicht

Op woensdag 18 december vindt het jaarlijkse Vreeswijk bij Kaarslicht plaats. Vrevia zal 's-avonds varen waardoor er ook vele mensen langs onze jachthaven zullen lopen. Wat is er nu leuker dan de jachthaven ook onderdeel te laten zijn van de duizenden kaarsjes langs de straten, kades en schepen.

Als we dan toch bezig zijn, nodigen wij jullie hierbij van harte uit om vanaf 18.00 uur onder het genot van vers gemaakte erwtensoep, warme chocolademelk en gluwein een gezellige avond te hebben en kennis te maken met onze buren uit de flat aan de Veermonde, die gaan we ook uitnodigen.

Om dit alles tot een succes te maken hebben we nog potjes, lichtslingers, vuurkorven en helpende handjes nodig. Als je potjes hebt, je lichtslinger of vuurkorf (tijdelijk) beschikbaar wilt stellen, in de loods staan dozen klaar waar je de spullen in kunt leggen.

Helpende handjes zijn zeer welkom, laat ons via gastvrijheid@zvdelek.nl even weten of we op je kunnen rekenen.

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar