4 november 2013

Mededelingen

Verslag havenwerkdag

Op zaterdag 2 november heeft Groen en Techniek weer wat werkzaamheden verricht op de haven. Deze keer stond vooral in het teken van Groen. Aangezien ons nieuwe bestuurslid behoorlijk groene vingers heeft, was het een goed begin.

 Er is hard gewerkt om het terrein wat op te knappen en klaar te maken voor wat nieuw groen. De grote hoop groen afval wat uit het opruimen van de sloot is gekomen is door de houtversnipperaar heen gegaan. Helaas kon net niet alles er doorheen en zal de rest nog opgeruimd worden. Verder hebben we de bomenhaag weggehaald op de parkeerplaats en langs het clubgebouw. Dit was nodig omdat een groot deel van de bomen verrot waren en de haag er erg slordig bij stond. Het is nu mooi en open. Er zal in de nabije toekomst een nieuwe haag komen die groen blijft in de winter. Op de foto’s mogen jullie eens kijken wat er nog meer mist. Zoek de verschillen :). 

 

 

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar