25 oktober 2013

Mededelingen

Havendag 2 november

Beste (asp)leden,

Op zaterdag 2 november 2013 gaan we het hout versnipperen en hebben we ruimte nodig om de snippers kwijt te kunnen. Dit gaan we op de plek doen waar nu de trailers staan. Dus hebben we een dringend verzoek om voor zaterdag 2 november de trailers te verplaatsen zodat we genoeg ruimte hebben. Mocht de trailer niet verplaatst zijn, dan betekent dat wij het geforceerd moeten doen of hij komt onder de houtsnippers te staan. Beide lijkt ons niet de bedoeling, dus graag verplaatsen. Mocht je zaterdag 2 november willen helpen dan je meer dan van harte welkom. Bel dan even met onderstaande om je op te geven.

Daarnaast willen we alle bezitters van de trailers er op wijzen dat de naam + telefoonnummer vermeld moet zijn op de trailer. Wij willen hiervan een inventarisatie maken, wij vragen je dan ook om een mail te sturen naar haven@zvdelek.nl met naam en telefoonnummer, zodat wij de mogelijkheid hebben mensen te bellen als wij zien dat er iets met de trailer is. Dus ook als je een trailer hebt die alleen in de zomer aanwezig is...

Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking en een fijn weekend!

Groetjes Peter

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar