29 juni 2013

Workshop Schilderen aan de Lek

Ooit erover nagedacht eens een schilderij te maken?

Dat kan nu echt.

Op zondag 1 september hebben we een workshop georganiseerd samen met mensen van Stichting KunstGein, onder leiding van docent Nine Kullberg. Nine geeft in ons clubgebouw een introductie, vervolgens gaan we naar buiten waar ezels, penselen, verf, schildersdoek, poetsdoekjes, potjes voor water etc.etc. op ons wachten om aan de slag te gaan. Buiten wachten nog twee medewerkers van Stichting KunstGein om ons verder te ondersteunen en te adviseren. We starten om 10:00 uur en schilderen tot uiterlijk 15:00 uur.

Er is slechts plaats voor maximaal 12 deelnemers. Meld je dus snel aan. Dat kan tot 15 juli via gastvrijheid@zvdelek.nl. De kosten bedragen € 25 per persoon inclusief koffie, thee en een lunch. Aan het eind van de dag neem je allemaal je kunstwerk en de gebruikte penselen mee naar huis. Deelname is voor alle niveaus: van zeer ervaren tot beginnend schilder. Je hoeft dus niet te kúnnen schilderen, alleen maar te willen.

Bij slecht weer verschuift de activiteit naar zondag 8 september.

Hopelijk tot ziens bij Schilderen aan de Lek! 

Stichting KunstGein en ZV de Lek

Klik hier voor meer info over Stichting KunstGein.

 

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar