21 mei 2013

Activiteiten

Controle marifoons door Agentschap Telecom

Aan alle (asp)leden,

Op zaterdag 29 juni komt Agentschap Telecom bij ons in de haven om vrijblijvend marifoons en handhelds te controleren. We beginnen om 9 uur met een korte voorlichting over marifonie en de werking ervan. Daarna zal men marifoons controleren van de leden aan boord van hun schip. Men controleert onder andere de volgende zaken:

  • Op de juiste kanaal bezetting
  • Of de Atiscode correct is
  • Of er geen verboden kanalen in zitten
  • Of het zendvermogen klopt op de toegewezen kanalen 1 watt en 25 watt
  • En de antenne wordt doorgemeten

Ik raad iedereen aan die een marifoon of handheld in zijn bezit heeft om hem te laten controleren. Het kost niets en je weet waar je aan toe bent. Mocht je in je vakantie een controle krijgen en er is iets niet in orde dan loop je een risico op een bekeuring a 250 euro.

Voor de controle door Telecom graag opgeven voor 15 juni bij  Jan Groenestein. Dit kan telefonisch of via de email, zie mijn contactgegevens in het ledengedeelte. 's middags rond 13.00 uur zal een zelfde sessie bij Plettenburg gegeven worden.

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar