17 mei 2013

Koninklijk bezoek

Op 30 mei aanstaande zal ons koninklijk echtpaar een bezoek brengen aan een aantal steden in de provincie Utrecht. Hierbij gaat het paar onder andere van Vianen met het pontje over naar Nieuwegein en dan richting Vreeswijk. Wij zijn natuurlijk zeer vereerd dat zij hierbij onze haven passeren. De planning is dat dit tussen 14:00 en 15:00 uur gaat plaatsvinden.

Om deze exceptionele gebeurtenis niet stilletjes voorbij te laten gaan vragen wij onze leden: wie heeft er een leuk idee om onze haven te presenteren, wie heeft er zin en tijd om het idee verder uit te werken en wie is voornemens om naar de haven te komen om vanuit de haven te kijken naar het koninklijk paar.

De Oranjebitter zetten we klaar! 

Graag vernemen wij jullie reacties op korte termijn omdat het bezoek al over twee weken is.
Reacties kunnen naar gastvrijheid@zvdelek.nl

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar