1 maart 2013

Lente

Beste mensen. Vandaag heeft u het geluid van een op de deurmat vallend clubblad kunnen horen. Een lente geel kaft. Gedrukte woorden op ouderwets papier. Als digibeet durf ik dit zo te noemen. Onder lichte, nou ja lichte, druk van een van onze bestuursleden probeer ik iets op "transistorpapier" in te kloppen. De nieuwerwetse manier. Omdat deze druk van een vrouwelijk bestuurslid kwam zal ik haar naam anoniem houden. De bedoeling van deze exercitie is om een voorbeeld te zijn voor alle leden, en om te laten zien hoe eenvoudig het is om onze site te gebruiken voor mededelingen, wetenswaardigheden of wat dan ook. Ieder lid kan dit, met een beetje goede wil en wat doorzettingsvermogen, ook. Laat uw geluid horen. Zit u iets dwars of ergert u zich aan iets, klop het in. Bent u tevreden laat dit dan ook weten. Maar dan wel met grote letters aub. De geel omkafte Leesboei maakt melding van de komende ALV 18 maart a.s. We heten dan nieuwe leden en aspirantleden welkom maar ook wordt hier de toekomstrichting van onze vereniging bepaald. Wees aanwezig wanneer je richtingsgevoel goed is en je dit wilt delen met je medeleden. Maak onze site levendig!!! Reageer!!! Doe!!! Tot de 18e!!!

Groet,   Olaf

Reactie plaatsen

biuquote
Loading

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar