5 juli 2012

Activiteiten

Inschrijven voor de gezelligste boottocht t.w. het "Boottochie" van Albert Peperkamp.

 

    Ik ben er weer klaar voor. U ook?

In het weekend van vrijdag 14 september t/m zondag 16 september 2012, organiseert Albert Peperkamp weer opnieuw het jaarlijkse " Boottochie" voor leden en aspirantleden van zv "De Lek". Wegens enorm succes vorig jaar is opnieuw gekozen voor eindbestemming Maurik. Hier volgt het programma.

Vrijdag14 september tussen 14:00 en 14:30 verzamelen in de haven voor het nuttigen van een kopje koffie of thee met appeltaart. Om 15:00 uur vertrek richting Culemborg. Aldaar zal de nacht worden doorgebracht. Als de weergoden het toelaten s' avonds met zijn allen gezellig borrelen aan de wal Zaterdag 15 september rond 12:00 vertrekt het galjoen richting De Loswal in Maurik. Geschatte aankomsttijd 15:00 uur. Na uw toegewezen ligplaats te hebben ingeomen bestaat de mogelijkheid rond 18:00 uur een heerlijk Patatas Fritas diner a la carte (of iets anders) te nuttigen. s 'Avonds is er volop gelegenheid om de beentjes strekken en te dansen op de maten van de ingehuurde werenberoemde band  "ONBEKEND"  Bij aanwezigheid van het voorzittersechtpaar, zal het bal door genoemd paar worden geopend. Alle leden en aspirant leden kijken dus uit naar dit moment. Op zondag 16 september, zal rond het middaguuur t.w. 12:00 uur de trossen worden losgegooid met bestemming Jachthaven "De Lek"in Nieuwegein. Het is raadzaam om vooraf wat BBQ vlees in te slaan, want het Boottochie zal het boottochie niet zijn als het weekend niet zou worden afgesloten met een gezellige BBQ. van de deelnemers/sters en of aanverwanten. De kosten zijn voor eigen rekening.

Schrijf u nu vast in bij Albert Peperkamp. Dit is mogelijk door te mailen naar: peper469@planet.nl of bel naar: 0184-651591. Mondeling kan natuurlijk ook. Albert hoopt op een zeer groot galjoen met watersporters van "zv De Lek " U zult er geen spijt van krijgen.

 

 

 

 

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar