3 juni 2012

Bord Havenindeling

Aanpassing bord havenindeling

Het bord havenindeling in de kantine is na het gereedkomen van de haven inmiddels aangepast. Willen alle leden en aspirant leden welke enkele dagen cq weken met vakantie gaan, dit duidelijk aangeven op dit bord, zodat de dienstdoende havenmeester uw plek kan verhuren aan mogelijke passanten. U was gewend om uw vertrek en terugkomt op het bord te schrijven. Dat is nu niet meer van toepassing.

Hoe werkt het?

U schrijft met een uitwisbaar viltstift (ligt onder het bord in een bakje) de datum van terugkomst op een groene magneet. (zijkant bord) Deze plakt u op uw naam. Niet vergeten bij terugkomst de magneet weer verwijderen. (zie foto)

 

Fijne vakantie.

 

 

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar