Passanten

De jachthaven van Zeil- watersportvereniging de Lek is een goede overnachtingsplek op weg naar Utrecht of Culemborg of komende van Rotterdam, Arkel of Wijk bij Duurstede. De jachthaven aan de rivier de Lek ligt heel centraal en heeft aansluiting op de Merwede, het Amsterdam-Rijnkanaal of via het pittoreske Vreeswijk via Jutphaas de Hollandse IJssel op om in Gouda terecht te komen. Onze jachthaven heeft een beperkt aantal passantenplaatsen maar daarom bent u niet minder welkom. Om teleurstelling te voorkomen is het handig als u ons even van te voren belt. In onze jachthaven hebben wij uiteraard schone douches en toiletten. Verder bieden wij u een prima walstroomvoorziening, water en internet via ons Acces Point en wanneer onze “koffievlag” uithangt dan serveren wij gratis koffie en thee. Helaas kunnen wij geen schepen ontvangen die groter zijn dan 12 meter.

Op slecht 3 minuten loopafstand is een klein winkelcentrum met onder andere een bakker, slager, groenteman, supermarkt, snackbar, kapper, boekhandel, dierenwinkel en een Blokker. Ook de huisarts en apotheek zijn hier gevestigd.

Vreeswijk

Binnen 5 wandelminuten bent u ook in het pittoreske oude dorp Vreeswijk. In Vreeswijk vindt u een aantal restaurants zoals De Eeterie, Pannenkoeken restaurant Vreeswijk, een pizzeria, de Chinees, restaurant Zott, Bourgondisch Vreeswijk ook enkele kroegjes. In het oude Vreeswijk vind je ook een kaasboer, bakker, slager, supermarkt, bloemenwinkels en enkele kledingzaken.

Tarieven passanten

  • Overnachten € 1,25 euro per strekkende meter schip

  • Douches Gratis

  • Elektriciteit  1,00 euro per dag

  • Water  1,00 euro per tankbeurt

  • Internet Gratis, toegangscode verkrijgbaar via havenmeester

Vragen

Mocht u nog vragen hebben, onze havenmeester is in het seizoen op maandag tot en met vrijdag aanwezig vanaf 19:00 uur en op zater- zon- en feestdagen vanaf 15:00 uur. Buiten deze tijden is de havenmeester telefonisch bereikbaar en vind u het nummer op het bordje achter het raam bij onze kantine in de haven.

U kunt ons telefonisch bereiken op 030-6062970, of via ons contactformulier.

Artikelen

  • Er is geen actueel nieuws.

Agenda november 2018

  • Er zijn actuele agendapunten.
Weersverwachting
Nieuwegein
Meer weer in Nieuwegein

Buienradar